Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Zoologie – Zoologiya (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ivan I. Tverdovskiy
Actori: Masha Tokareva, Natalya Pavlenkova, Aleksandr Gorchilin
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Zoologie – Zoologiya (2016)

Natasha, o femeie de vârstă mijlocie care lucrează la grădina zoologică, locuiește încă alături de mama ei. Pe măsură ce se zbate să-și obțină independența, ea trebuie să facă față realității absurde a vieții ei.

Pare că viața nu-i rezervă nicio supriză până într-o zi când îi crește o coadă. Stânjenită la început, Natasha se hotărăște să meargă mai departe cu transformarea și se folosește de asta ca o ocazie să se redefinească. Cu noul “accesoriu” din Zoologie online subtitrat, are acces la o viață pe care nu a mai experimentat-o înainte – ea începe o relație cu un bărbat, care o găsește atrăgătoare, iese în oraș și își permite să facă nebunii pentru prima dată în viața ei. Dar a doua ei pubertate ajunge la final și Natasha trebuie să aleagă între realitate și iluzie.

Criticul Jessica Kiang spune că regizorul “supraîncărcă premisa sa simplă; provocatoare; cu prea multe idei ciocnitoare; ceea ce blunt impactul său potențial și îi ascunde mesajul”. Și mai mulți comentatori au comentat cum Natasha vede prea mult din valoarea ei de sine prin ochii beauței ei.

Aceasta; spun ei; ruinează orice mesaj ascendent sau individualist pe care filmul îl poate avea. Dar poate că acești comentatori lipsesc? Este necesar ca filmul să fie înălțător sau eliberator? Ar putea fi Zoologiya online subtitrat; de fapt; un adevărat realism pe care ni-l dăruim – cu înțelesul fiind coada desigur. S-ar putea găsi perfect pentru a exprima mai multă stimă de sine atunci când este iubită și apoi descurajată mai târziu atunci când descoperi că dragostea a fost pierdută. Nu toate filmele trebuie să aibă un sfârșit fericit sau să fie atât de îngrijite.