Zona de pericol – Brick Mansions (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, SF
Producator(i): Luc Besson
IMDB: 5.7
Regia: Camille Delamarre
Actori: Paul Walker, David Belle, RZA


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zona de pericol – Brick Mansions

În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul orașului de locuitorii din Brick Mansions, degenerați care își fac singuri legea.

În Brick Mansions doar cel mai puternic supraviețuiește. În această comunitate dură, șeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale polițistului sub acoperire Damien Collier, intrerpretat de Paul Walker. De fapt, cei doi au ceva de împărțit din trecut, iar granița dintre justiție și răzbunare poate fi foarte ușor de trecut.

Pentru Damien, fiecare zi e o luptă împotriva corupției și, deși la început pare surprinzător, își găsește un aliat într-unul din ultimele suflete curate din Brick Mansions. E vorba de Lino, interpretat de David Belle. Prizonier în jungla imprevizibilă și periculoasă din Brick Mansions, Lino se zbate zi de zi ca să ducă o viață cinstită. Justițiar din fire, Lino are ca singur scop binele comunității.

La prima lor întâlnire, diferențele dintre ei se dovedesc atât de mari, încât ideea să se alieze pare aproape imposibilă. Dar, ceea ce-i deosebește îi apropie și scoate ce-i mai bun din fiecare, mai ales atunci când Damien și Lino își dau seama că au un dușman comun: Tremaine.