Ziua trădătorilor – The Ides of March (2011) Online Subtitrat


Regia: George Clooney
Actori: Ryan Gosling, Paul Giamatti, George Clooney, Philip Seymour Hoffman
Anul: 2011
Gen: Drama, Thriller
Durata: 101 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ziua trădătorilor – The Ides of March (2011)

Dialogurile tranșante și inteligente amplasate în lumea modernă a puterii și politicii fac din ZIUA TRĂDĂTORILOR o poveste profundă despre sex, ambiție, loialitate, trădare și răzbunare. Filmul urmărește traseul unui tînăr atașat de presă care cade pradă jocurilor de culise politice, manipulărilor profesioniștilor veterani în domeniu, dar și seducției unei tinere stagiare.

George Clooney este guvernatorul Morris; un candidat care participă la alegerile preliminare pentru președinție din partea partidului Democratic. Ryan Gosling este purtătorul lui de cuvînt; Philip Seymour Hoffman este șeful lui de campanie; Paul Giamatti e șeful campaniei rivalului său; Marisa Tomei e o reporteriță de la New York Times; Evan Rachel Wood e o stagiară în campania lui Morris; Jeffrey Wright este un senator important; iar Max Minghella e Ben Harper; angajat în campania lui Morris.

George Clooney; scenarist și regizor nominalizat la Oscar și Globurile de Aur a strâns laolaltă o distribuție de actori de frunte ai generației noastre pentru a da viață acestui thriller fascinant. Actorii însumează împreună 13 nominalizări la Oscar; 3 premii Oscar; 23 de nominalizări la Globurile de Aur și 6 Globuri de Aur câștigate.