Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ziua Independenţei Renaşterea – Independence Day Resurgence (2016) Online Subtitrat


Regia: Roland Emmerich
Scenariu: Carter Blanchard, Dean Devlin
Actori: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ziua Independenţei Renaşterea – Independence Day Resurgence (2016)

Acțiunea din Independence Day Resurgence va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra. Să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite (personaj interpretat de Bill Pullman). Filmul se va axa pe o nouă generație de eroi. Dintre care se evidențiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Smith).

Absolut deloc promovat de distribuitorul 20th Century Fox, teaser trailerul Independence Day: Resurgence – Ziua Independenţei Renaşterea i-a luat prin surprindere pe cei care aşteaptă. Deja de aproape două decenii, sequelul megahitului lui Roland Emmerich din 1996. Cu premiera programată vara viitoare pe 24 iunie, iată că blockbusterul îşi dezvăluie o parte din secrete într-un trailer de două minute.

Trailerul Ziua Independenţei Renaşterea foloseşte celebrul discurs al preşedintelui Whitmore (Bill Pullman). Din primul film pentru a arăta cât de importantă este o raliere a întregii rase umane. In ciuda conflictelor între naţiuni, în încercarea de a apăra Terra de o cumplită invazie extraterestră.

Acţiunea are loc la 20 de ani de la evenimentele din Ziua Independenţei. Scenariul scris de Carter Blanchard şi Roland Emmerich foloseşte o soluţie inspirată. Pentru a face omenirea să aibă şanse mai mari într-o eventuală confruntare cu invadatorii mult mai dezvoltaţi tehnologic. Pentru a se pregăti de atac, oamenii de ştiinţă folosesc tehnologia extraterestră la care au acces după prima invazie reuşind să construiască arme şi nave mult mai avansate decât cele aflate la dispoziţia oamenilor în primul film.