Ziua Cartitei – Groundhog Day (1993) Online Subtitrat


Regia: Harold Ramis
Actori: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott
An: 1993
Gen: Comedie, Fantezie, Romantice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ziua Cartitei – Groundhog Day (1993)

Phil Connors, meteorolog de serviciu, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur aflat în centrul atenției o dată pe an, de “Ziua Cârtiței”.

Pentru că a făcut același lucru în ultimii patru ani, Phil nu face niciun efort să-și mascheze nemulțumirea. Rutina anilor trecuți se repetă până în zorii zilei următoare când, după un somn liniștit, eroul nostru se trezește și constată că ziua precedentă se repetă.

La început, Phil încearcă să profite și să folosească acest fapt în avantajul lui, dar apoi își dă seama că este blestemat să-și petreacă eternitatea în același loc, văzând aceleași persoane și făcând același lucru în fiecare zi…

O comedie romantică Groundhog Day online subtitrat unde nimic nu este forțat; cu glume sănătoase și dozate suficient cât să te țină în permanență cu un zâmbet pe buze tot filmul Ziua Cartitei online subtitrat. Că avem parte și de o poveste de dragoste; asta e cireașa de pe tort. Că avem și o lecție de moralitate (egoistul îngâmfat ajunge să vadă mai bine realitatea înconjurătoare) mă surprinde. Nu mă așteptam să fie așa bun dar uite că e. Bill Murray este talentat și reușește să portretizeze cu succes atât mofturosul căruia i s-a acrit de toate cât și tipul plin de viață care prețuiește detaliile simple.

PortalulTauTV.com
Ziua Cartitei - Groundhog Day (1993) Online Subtitrat in Romana
Groundhog Day (1993)
Editor's Rating:
5