Ziua Balului – Bad Hair Day (2015) film online subtitrat

Regia: Erik Canuel
Actori: Laura Marano, Christian Paul, Kwasi Songui, Susan Almgren, Angela Galuppo
Gen: Aventura, Comedie
Durata: 87 minute
IMDB: 6.7/10 din 830 voturi

Senior Monica (Laura Marano) mulțimea liceu Surse totul, de la ceea ce ea ar trebui să poarte la bal la care ea ar trebui să dateze. E un vrăjitor tech care transformă fiecare detaliu mic din viața ei într-un sondaj on-line. A prezent urmărirea minut cu minut rezultatele campaniei ei de a fi regina balului. Toată viața este o mare carte deschisă tehnologic. În ajunul dans mare, Monica devine un pic prea entuziast, a incercat o gramada de diferite coafuri, ajungând grele pe produse de styling. Se trezește cu un coif dezastruoase care declanseaza o zi plină de situațiile comice din ce în ce ridicole.

Desigur, Monica ar putea avea doar un duș pentru a încerca să stabilească părul. Dar apoi filmul Ziua Balului va fi de aproximativ cinci de minute doar. În schimb, ea intalneste Liz (Leigh-Allyn Baker), un fost ofițer de poliție de urmărire în jos un colier furat, un colier Monica sa întâmplat să cumpere de la un magazin de amanet. Monica nu are permis de conducere ei încă și face o afacere cu Liz – ea va-i dea colierul dacă Liz ia cumpărături ei. Monica si Liz lovit mall astfel Monica poate obține un nou rochie de bal (ei topit), pentru a primi noi pantofi (ei rupt) și a obține părul fix. Există o grămadă de vaccinuri distracție la societatea modernă de cum îngâmfat unele coafor poate fi cât de ridicol este să plătească 540 $ pentru ochelari de soare.

Filmul Ziua Balului este hoț de bijuterii internațional Pierce (Christian Campbell), care vrea sa furat colierul înapoi. Campbell sport un accent britanic și apare ca versiunea Disney a James Bond. A jucat mai mult pentru rade si nu a existat niciodată o întrebare despre cine va triumfa pana la sfarsitul filmului Ziua Balului. Marano și Baker, care servește și ca producător executiv pe film, sunt atât populare stele Disney Channel. Prima pagină Marano Austin & Ally și Baker a fost mama in Good Luck Charlie. Perechea juca bine off reciproc și pentru un film pe o rețea care vizează tweens, Liz este mai interesant personaj. Brutar aduce doar dreptul de suma de umor la rolul.