Zi dupa zi – Every Day (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Sucsy
Actori: Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford, Jacob Batalon, Owen Teague
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Zi dupa zi – Every Day

Bazat pe aclamatul roman Zi dupa zi – Every Day, un bestseller New York Times scris de David Levithan; filmul Every Day online subtitrat cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani; care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume “A”, care ocupă involuntar; dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent.

Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.

Filme online 2018 Zi dupa zi – Every Day, scrisă de David Levithan. Este despre: Rhiannon, de şaisprezece ani; care s-a îndrăgostit de un spirit ce poartă numele “A” şi care locuieşte în câte un alt corp în fiecare zi. În film joacă: Angourie Rice – Rhiannon, Maria Bello şi Justice Smith.

Rhiannon (Angourie Rice) este un pic timid in filme online 2018 Zi dupa zi – Every Day, dar traversează de mai multe ori calea organismului de primăvară. Când el dezvăluie secretul ei, ea vrea acest mister la început să nu recunosc; dar mai bine cei doi să se întâlnească cu fiecare nouă întâlnire, cu atât mai mult tinerii se încadrează în dragoste cu omologul său; indiferent de corp el / ea se lipeste drept.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Zi dupa zi - Every Day (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray