Zi de naștere mortală – Happy Death Day (2017) Online Subtitrat


Regia: Christopher Landon
Actori: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zi de naștere mortală – Happy Death Day

Happy Death Day urmărește povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morții și trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte ca șansele ei să se termine. Tree este cea mai dominantă din anturajul ei, controlând pe cei din jurul ei fără să se apropie prea mult. Lucrurile par să progreseze pentru ea exact așa cum trebuie, până când este ucisă brusc.

Cumva, Tree se trezește a doua zi dimineață doar pentru a afla că nu este a doua zi dimineață, ci este din nou ziua în care a fost ucisă. Forțată să revină în aceeași zi, iar și iar până când își dă seama cine încearcă să o omoare și de ce, Tree are mai mulți suspecți decât aliați în acest joc de-a șoarecele și pisica.

Retrăind ziua crimei; atât cu detaliile sale uimitoare; cât și cu sfârșitul teribil; Tree trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a fi prea târziu.

În Happy Death Day online subtitrat Moartea asistat la o femeie tânără pe colegiu moartea ei într-o buclă fără sfârșit. Avem primul trailer lung pentru tine.

Fanii Horror ar trebui fericit Moartea Day Show. Filmul de Christopher Landon este un amestec de Groundhog Day și seria Scream. Cu câteva zile în urmă ai putea vedea teaser-ul Happy Death Day; în noua versiune; extinsă remorcă nemărginirea de teroare pentru protagonist copac este (Jessica Rothe) în mod clar o mulțime.

Dar cine este în spatele moartea lor de zi cu zi nu va dezvălui in Zi de naștere mortală online subtitrat. Dar; cel mai probabil face copac stabilite pentru a descoperi cine-i pune zilnic cuțitul în piept.