Zhongkui: Snow Girl and the Dark Crystal (2015) film online subtitrat

Titlu original: Zhong Kui fu mo: Xue yao mo ling
Regia: Peter Pau, Tianyu Zhao
Scenariu: Junli Guo, Raymond Lei Jin
Actori: Bei-Er Bao, Winston Chao, Kun Chen
Anul: 2015
Gen: Fantezie
IMDB: 4.9

Aclamat Hong Kong de imagine Peter Pau are un alt leagăn la conducerea unui tablou mare mișcare cu această fantezie scară mare despre legendarul Queller demon Zhong Kui. Asistată de co-director Zhao Tianyu și oferind unele spectacole de viață, rezultatul este o poveste accidentat, dar placuta de romantism și aventură din altă.

Caracterul de Zhong Kui este, în esență echivalentul chinez al mitologic un exorcist, vânător de fantome sau Van Helsing. Un savant desăvârșit, Zhong Kui sinucis când a fost respins de împărat, datorită aspectului său desfigurat. Exilat în iad, Zhong Kui a fost recrutat de Yan Wang, Zhongkui, regele Iadului, să patruleze cele Trei Tărâmuri – cer, pământ și iad – și să mențină ordinea printre spiritele. Chiar și astăzi, imaginea lui poate fi văzut paza intrările în case și birouri.

Oarecum surprinzător, Zăpadă fata si Cristalul Intunecat marcheaza prima data escapadele Zhong Kui au fost adaptate pentru marele ecran, ca moștenirea lui pare perfect pentru tipul de mari fantezii de acțiune buget care au fost îmbrățișat din toată inima de publicul chinez în ultimii ani. În acest scop, se arată nici o cantitate mică de reținere că această incursiune este atât de simplu de configurat și ordonat, în special în filmul are șase scenaristi creditate, precum și două creditate “consultanți literare”.

Peter Pau, care a tras nenumărate favorite din Hong Kong, inclusiv Killer și mireasa cu alb de păr, este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru munca sa premiat cu Oscar la Crouching Tiger, Hidden Dragon. Poate intenția Pau cu acest film, pe care a scris, produs și regizat, precum și a filmat, este de a da startul unei noi francize de aventuri Zhong Kui. Și pe baza acestei oferte Există un anumit potențial de continuări la urma, Zhongkui, fără a lăsa în mod deliberat fire narative, evident, deschis.

Când suntem prezentat Zhong Kui (Chen Kun), el este deja stabilit ca un demon Queller notoriu. După ce a furat puternic Cristalul Intunecat din demoni lumii interlope, el aduce înapoi în orașul său natal de Hu pentru păstrare. Odată ce un mileniu de cristal întuneric permite trecerea în condiții de siguranță și deschis între toate cele trei tărâmuri timp de șapte zile. În cazul în care cristal cade în mâini greșite, toată omenirea ar putea fi sters.

Zeii trimite Zhang Daoxian (Winston Zhao) pentru a Hu pentru a viziona asupra orașului în timpul acestei săptămâni cruciale. Între timp, demon șopârlă Hell regelui (jucat de cântărețul Jike Junyi) conduce un grup ascuns, deghizat ca dansatoare frumoase de sex feminin, pentru a fura din nou piatra. Printre numărul lor este zăpadă ademenitoare demon putina zapada (Li Bingbing), care devine repede evident are ceva de o istorie cu Zhong Kui in Zhongkui.