Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Zero Dark Thirty (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Misiunea 00.30 A.M.
Regia: Kathryn Bigelow
Actori: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Mark Strong
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 157 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Zero Dark Thirty (2012)

În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui.

Se presupune că filmul i-a avut pe post de consultanți chiar pe câțiva dintre soldații implicați în misiune, iar pentru ecranizare, regizoarea a avut la dispoziție documente oficiale clasificate despre urmărirea lui Bin Laden.

Dintr-un anumit punct de vedere Zero Dark Thirty se aseamana cu Argo si dupa umila mea parere Zero Dark Thirty este mai slabut ca Argo.Filmul este bun,scenariu foarte bun,iar Jessica Chastain este impecabila(merita premiul Oscar).In prima jumatate,filmul mi s-a parut plictisitor cu un ritm lent dar in cea de a doua parte a devenit din ce in ce mai interesant si tensionat! Nu este o capodopera si pentru mine nu este un film care sa merite premiul Oscar la categoria “Cel mai bun film”,dar eu il consider un film foarte bun si mi-a placut mult! Merita vazut!