Zbor de fluture – The Butterfly Effect (2004) Online Subtitrat


Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
Actori: Cameron Bright, Eric Stoltz, Ashton Kutcher, Amy Smart, Kevin G. Schmidt
Anul: 2004
Gen: Thriller, SF
Durata: 113 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Zbor de fluture – The Butterfly Effect (2004)

Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut noțiunea timpului. Încă de la o vârstă fragedă, fragmente esențiale ale existenței sale au dispărut în negura uitării, iar copilăria sa a fost marcată de întâmplări înfiorătoare, pe care nu și le poate aminti. Nu-i rămâne decât fantoma unor amintiri pierdute, și viețile irosite ale celor din apropierea sa – viețile prietenilor din copilărie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) și Tommy (William Lee Scott).

De-a lungul copilăriei sale; Evan din The Butterfly Effect film online subtitrat a fost supravegheat de un psiholog; care l-a încurajat să țină un jurnal în care să povestească cele mai neînsemnate întâmplări de zi cu zi. Acum la colegiu; Evan citește fragmente dintr-un jurnal și se trezește aruncat înapoi în timp. Își dă seama că jurnalele pe care le ține ascunse sub pat sunt un fel de mașină a timpului; cu ajutorul cărora se poate întoarce în trecut; în încercarea de a-și recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan să se simtă răspunzător pentru viețile prietenilor săi din copilărie; dar mai ales pentru Kayleigh; iubita sa de pe băncile școlii; la care ține și acum.

Hotărât să facă acum tot ce-i stă în putință pentru a repara greșelile trecutului; Evan din Zbor de fluture film online subtitrat călătorește înapoi în timp și pune stăpânire pe trupul copilului de odinioară; încercând cu disperarea să modifice istoria și să-i cruțe pe cei dragi de o serie de întâmplări traumatizante. Schimbând cursul trecutului; Evan speră să rescrie prezentul.