Zbor de fluture 3 – The Butterfly Effect 3 (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Seth Grossman
Actori: Linda Boston, Chris Carmack, Sarah Habel, Melissa Jones, Kevin Yon
Anul: 2009
Gen: Crima, SF, Thriller
Durata: 90 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Zbor de fluture 3 – The Butterfly Effect 3 (2009)

Sam Reide (Chris Carmack) din The Butterfly Effect 3 online subtitrat, martorii unei femei de a fi ucis, apoi se trezeste intr-o cada plină cu gheață, semnele vitale sunt monitorizate de către sora lui Jenna (Rachel Miner). Sam poate călători înapoi în orice moment și locație în timpul vieții sale (ocupând corpul de atunci în viața lui), in Zbor de fluture 3, au nevoie doar să se concentreze pe unde și când dorește să ajungă.

El a ajutat locale criminali de captare de poliție; sub pretextul de a fi un psihic. Aflăm că Sam plătește chiria sora Jenna și cumpără alimente ei; și că rareori iese apartament și trăiește în mizerie.

În acea noapte; Elizabeth (Sarah Habel); sora lui Sam prietena ucis Rebecca (Mia Serafino); ajunge la apartamentul lui Sam. Ea crede că omul pe cale de a fi executat pentru uciderea surorii ei; Lonnie Flennons (Richard Wilkinson); este nevinovat; iar ea se oferă să plătească Sam pentru a găsi adevăratul criminal.

Sam o refuza in filmul Zbor de fluture 3 online subtitrat; dar se să vorbească cu omul care la îndrumat pe calatoria in timp; Goldburg (Kevin Yon); care îi amintește regulilor cardinale in Zbor de fluture 3: el nu este de a modifica propriul trecut personal; nici de călătorie în timp cu corpul său la stânga nesupravegheat.