Zbor de fluture 2 – The Butterfly Effect 2 (2006) Online Subtitrat


Regia: John R. Leonetti
Actori: Dustin Milligan, Gina Holden, Lindsay Maxwell, Erica Durance, Zoran Vukelic
Anul: 2006
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Zbor de fluture 2 – The Butterfly Effect 2

Nick Larson și prietenii lui din The Butterfly Effect 2 online subtitrat, Trevor Eastman și Amanda, sărbătoresc pe malul unui lac cea de-a 24-a aniversare a lui Julie, iubita lui Nick. Nick se așteaptă să fie promovat în compania în care lucrează, iar Julie vrea să se mute cu el în loc să plece la New York pentru a-și termina studiile. Totuși, Nick este chemat la birou pentru o întâlnire cu un client. Pe drum, ei au un accident, iar Julie și prietenii lor își pierd viața. Un an mai târziu, Nick descoperă că poate călători în timp și încearcă să repare trecutul.

Motivul pentru care primul film a fost foarte bun (l-aș numi chiar genial) a fost că; pentru prima jumătate de oră; nu ai știut ce se întâmplă aici. L-ai văzut din copilărie Kutcher; care a fost din timp în timp afectate de penele de curent și nu au știut ce sunt pentru acolo. Deoarece acesta este o continuare Zbor de fluture 2 online subtitrat; tensiunea a fost lipsește; iar tipul chiar nu a avut deloc pene de curent. De multe ori în timpul noului film m-am simtit ca uitam primul film și că unul nou schimbat doar câteva lucruri.

De exemplu; puteți compara scena închisoare și scena pe toalete. Acest film îi lipsește scene puternice; care sunt înlocuite în funcție de sex. Din nou; amintiți-vă primul film – arderea unui câine; dinamită într-o cutie; vizita la sala lui Lenny în spital; etc. Acele momente au fost uluitoare; rapid și puternic. Ce ai în al doilea? O mulțime de oameni urăsc sfârșitul acestui film; dar bine … cum l-ai termina?