Z for Zachariah (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Supravieţuitorii
Regia: Craig Zobel
Scenariu: Nissar Modi, Robert C. O’Brien
Actori: Chiwetel Ejiofor, Chris Pine, Margot Robbie
Anul: 2015
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 6.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Z for Zachariah (2015)

Cea de-a treia producție a regizorului Craig Zobel este plasată într-un viitor postapocaliptic în care Ann (Margot Robbie) trăiește singură la o fermă, acolo unde pare ultima supraviețuitoare de pe Pământ.

Lumea ei este zguduită atunci când un om de știință (Chiwetel Ejiofor) îi iese în cale, fugind de ororile cu care Ann nu se mai întâlnește de vreme ce trăiește într-un loc imun la pericolul radiațiilor.

Cei doi încep să alcătuiască un cuplu straniu până când al treilea necunoscut (Chris Pine) își face apariția.

Este un film facut dupa o carte insa cu mari lipsuri(filmul) si chiar cu lipsa explicatiei titlului care in carte este explicat…A for Adam – Z for Zachariah; primul si ultimul om pe Pamant…

Cati dintre noi am reactiona asa; pusi in situatia respectiva?Un alt film; teoretic bun este distrus de un final mizerabil.Clasica rivalitate dintre 2 barbati pt o femeie impinsa pana la clasica kilareala dintre barbati…sau nu?

Imprevizibilul joaca un rol important in filmele de azi atat doar ca este impins uneori spre exagerare si chiar penibil atunci cand se vrea neaparat sa surprinda…nu mai conteaza daca este un imprevizibil constructiv; bun; conteaza doar sa fie; plus faza culminanta care nici macar nu este aratata; lasand spectatorul cu ochii in soare; gandindu-se dupa 90min…ba; l-a capacit sau nu? hai sa facem filme doar de dragul acestui imprevizibil dus la limita penibilului; doar ca sa se vorbeasca despre film; nu conteaza daca de bine sau de rau…