Young Sheldon (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Chuck Lorre, Steven Molaro
Actori: Wyatt McClure, Danielle Pinnock, Doc Farrow
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Young Sheldon SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E18

S01E19

S01E20

S01E21

S01E22


Sinopsis Young Sheldon

Când am auzit pentru prima dată acest spectacol, eram sceptic. Chiar și ca cineva care îi place TBBT Unironicoly, acest spectacol a fost doar … neplăcut. În primul episod, există o întreagă scenă de 3 minute de Sheldon Whining despre tunsori și haine ale altor persoane pentru că “este împotriva codului de îmbrăcăminte” și insistă că “acreditările” unui profesor nu sunt la standard. La un moment dat, el chiar insistă asupra faptului că copiii din liceu vor fi “uimiți” de inteligența sa și cum îi vor face “liderul”. Nu fac deloc acest lucru.

Pentru fanii TBBT-ului original, acest lucru nu vă va interesa, deoarece nu numai că umorul este complet diferit, ci și întregul ton al seriei. Mai degrabă decât a fi un spectacol de comedie gooasă ca TBBT, este mult mai uscat și “sănătoasă”, este asemănător cu a mânca pâine veșnică. Nu groaznic, dar complet lipsit de aromă.

În timp ce Sheldon avea puțină adâncime în prima serie, acest nou îl bătește practic în “tocilar de știință”. Frații săi nu se simt prea bine. Avem “sora sora”, care este o gaură completă pentru toți cei din jurul ei, avem fratele său care îi place fotbalul și argumentează și asta e destul de mult. Mama, care vorbește cu un accent sudic și este complet uitabilă. Heck, E doar 20 de minute după ce am văzut acest episod și am uitat deja pe toți, dar pe numele lui Sheldon.

Tatăl său (și antrenorul), totuși, par a avea mai multe informații. E ghinionist, dar încă îi pasă de copiii lui și, într-un anumit moment, părea preocupat de a face ceea ce trebuie (care a provocat oribil). Voi spune și acest lucru: Seria este împușcată foarte frumos. Nu este destul de “Hollywood” niveluri, dar este foarte bun pentru un buget TV.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Young Sheldon (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray