You Me Her (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: John Scott Shepherd
Actori: Rachel Blanchard, Jennifer Spence, Greg Poehler, Melanie Papalia
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

You Me Her SEZONUL 3 Online Subtitrat:


s03e01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

s03e07

s03e08

s03e09

s03e10


Sinopsis You Me Her

Pentru a-și condimenta viața sexuală, cuplul Jack și Emma angajează o escortă. Dar lucrurile iau o turnură neașteptată când ies la iveală sentimente de iubire.

Am văzut previzualizările pentru acest lucru și am intenționat să sărind. Nu o fac personal în lucrarea poliamora, pentru că nu văd altceva decît o suflare înainte de cineva. Într-o noapte am fost surfing și a fost pe și am fost cuplat. În primul rând, știam că fetița care a jucat-o pe Izzy arăta familiarizată, dar nu avea idee că era Chloe pe Rookie Blue. Trebuie să spun că o iubesc mult mai bine în asta.

În ceea ce privește spectacolul în sine din You Me Her online subtitrat; scrierea este incredibilă. Mi se pare luminoasă; autentică și pur și simplu minunată. Actul este sublim; iar chimia dintre toate personajele; nu doar cele trei personaje principale; este mai bună decât despre orice emisiune de televiziune pe care am văzut-o. Chiar și personajele pe care vreau să le dau în dinți (ex: Stalker Andy; Nosy Lori și fiica ei) Îmi place că sunt atât de bine scrise.