Yennai Arindhaal (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Gautham Menon
Actori: Ajith Kumar, Arun Vijay, Trisha Krishnan
An: 2015
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Yennai Arindhaal

Sathyadev, un ofițer de poliție sincer, încearcă să oprească o rachetă de trafic de organe. Dar el nu este conștient de faptul că omul care efectuează comerțul ilegal este acela care la ucis pe iubitul său.

Nu știu despre alți recenzenți, dar am și eu o linie subțire (mellisana kodu). Ori, îmi place un film sau nu. Mi-a plăcut Yennai Arindhaal, pentru că este simplu, dar un filme indiene online de polițist înțepător care ma ținut interesat de-a lungul întregii perioade a filmului.

Yennai Arindhaal online subtitrat nu este un clasic. Dar a împins granițele în cinematograful Tamil în mai multe moduri. Trebuie să recunosc că am simțit nuanțele filmelor anterioare ale lui Gautham, dar am simțit că a făcut-o în mod deliberat (mai târziu a acceptat-o ​​în câteva interviuri), dar filmul avea și nuanțe ale lui Chathriyan (regizorul Vijayakanth al regizorului Subhash cu scenariul lui Mani Ratnam ).

Cel mai bun lucru despre Yennai Arindhaal este că nu a încercat prea mult. Are o poveste foarte simplă bazată complet pe scenariul și performanțele personale. Brilliance-ul lui Gautham Menon strălucește atunci când se referă constant la filosofia “subțire linie” pe baza căreia protagonistul conduce ia deciziile. Dacă sunteți un observator atent la film, ați vedea reprezentările subtile ale “liniei subțiri” în film. După cum spune titlul, trebuie să explorați mai mult Sathyadev.

Am respectat mereu modul în care și-a manipulat personajele de femei (cu excepția lui Vinnai Thandi Varuvaya) și Yennai Aridhaal îl împinge mai mult. El rupe așa numita gramatică de film tamil atunci când Sathyadev cade pentru o mamă singură. Scena în care Sathyadev propune lui Hemanika (Trisha) este un țipăt.