X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Simon Kinberg , Jane Goldman
IMDB: 8.0
Regia: Bryan Singer
Actori: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

Dacă până acum trei zile aș fi spus despre vizionarea unui film din seria „X-Men” că este o chestiune frivolă; „tema” dată de prietenul meu wildinthecountry mi-a schimbat total percepţia. Mi-a recomandat să văd „X-Men” și „X-Men: First Class” pentru a-l putea aprecia la justa valoare pe ultimul apărut; care se anunţa a fi cel mai bun de până acum; spunea el.

Şi a avut dreptate… Am trăit două ore de emoţie pură; două ore ȋn care povestea mutanţilor m-a absorbit total; uitând cine sunt; unde mă aflu și că ceea ce văd acolo este o lume imaginară; nicidecum cea ȋn care trăiesc. Am uitat că sunt om și că la fel de prost aș privi apariţia unor “nefericiţi” ȋn ai căror cromozomi se află ȋnscrisă gena X; am refuzat să accept că la fel de mult m-aș teme și poate la fel de dur aș riposta; pentru a-mi apăra specia din care fac parte. A anihila ceea ce nu cunoaștem este cea mai sigură metodă de supravieţuire…