X-Men Viitorul este trecut – X-Men Days of Future Past (2014) Film Online Subtitrat in Romana


Cea mai populara echipa X-Men duce o batalie in X-Men Days of Future Past online subtitrat pentru supravietuirea speciei lor in doua perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originala X-Men se alatura eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere; din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtatorilor genei X.

Daca pana acum trei zile as fi spus despre vizionarea unui film din seria „X-Men” ca este o chestiune frivola; „tema” data de prietenul meu wildinthecountry mi-a schimbat total perceptia. Mi-a recomandat sa vad „X-Men” si „X-Men: First Class” pentru a-l putea aprecia la justa valoare pe ultimul aparut; care se anunta a fi cel mai bun de pana acum, spunea el.
Si a avut dreptate.

Am trait doua ore de emotie pura in X-Men Days of Future Past online subtitrat, doua ore in care povestea mutantilor m-a absorbit total; uitand cine sunt, unde ma aflu si ca ceea ce vad acolo este o lume imaginara, nicidecum cea in care traiesc. Am uitat ca sunt om si ca la fel de prost as privi aparitia unor “nefericiti” in ai caror cromozomi se afla inscrisa gena X. Am refuzat sa accept ca la fel de mult m-as teme. Si poate la fel de dur as riposta, pentru a-mi apara specia din care fac parte. A anihila ceea ce nu cunoastem este cea mai sigura metoda de supravietuire.


Titlu original: X-Men: Days of Future Past
Titlu Romania: X-Men: Viitorul este trecut
Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Simon Kinberg , Jane Goldman
IMDB: 8.0
Regia: Bryan Singer
Actori: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
X-Men Viitorul este trecut - X-Men Days of Future Past (2014) Online Subtitrat in Romana
X-Men Days of Future Past (2014)
Editor's Rating:
5