X-Men Ultima înfruntare – X-Men The Last Stand (2006) Online Subtitrat


Regia: Brett Ratner
Actori: Daniel Cudmore, Hugh Jackman, Kelsey Grammer, Ben Foster, Rebecca Romijn
Anul: 2006
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 104 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis X-Men Ultima înfruntare – X-Men The Last Stand

Descoperirea unui leac capabil sa “vindece” mutatiile genetice risca sa schimbe cursul istoriei si ameninta insusi viitorul omenirii. Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza si ii alieneaza de restul omenirii si a renunta la ele pentru a se reincadra in societate.

Opiniile divergente ale celor doi leaderi – Prof. Charles Xavier, adept al pacii si tolerantei si Magneto, care crede in supravietuirea celui mai puternic – declanseaza batalia finala intre mutanti si omenire. In acelasi timp, echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu insasi evolutia sub forma fostei membre a echipei lor.

Renascuta ca Dark Phoenix, Jean Grey (Janssen) nu este numai un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii.

In X-Men: The Last Stand ii regasim pe eroii primelor doua filme: Wolverine (Hugh Jackman), un “lup singuratic” care poseda calitati fizice supraomenesti si puteri vindecatoare uimitoare; dar si o furie intensa, animalica, Storm (Halle Berry), capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice.

Magneto (Ian McKellen) ; un mutant extrem de puternic; capabil sa manipuleze orice forma si obiect din metal; Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart); cel mai mare telepat din lume; leaderul echipei X-Men; Jean Grey (Famke Janssen); care poseda capacitati telekinetice si telepatice iesite din comun; Rogue (Anna Paquin); care „absoarbe” puterile tuturor celor pe care ii atinge; punandu-le astfel viata in pericol; Cyclops (James Marsden); care poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Mystique (Rebecca Romijn); care poate lua orice forma umana sau animala.