Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

X-Men Ultima înfruntare – X-Men The Last Stand (2006) Film Online Subtitrat in Romana


Descoperirea unui leac capabil sa “vindece” mutatiile genetice in filmul X-Men The Last Stand online subtitrat, risca sa schimbe cursul istoriei si ameninta insusi viitorul omenirii. Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza si ii alieneaza de restul omenirii si a renunta la ele pentru a se reincadra in societate. Opiniile divergente ale celor doi leaderi – Prof. Charles Xavier, adept al pacii si tolerantei si Magneto, care crede in supravietuirea celui mai puternic – declanseaza batalia finala intre mutanti si omenire.

In acelasi timp, echipa X-Men The Last Stand online subtitrat, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu insasi evolutia sub forma fostei membre a echipei lor. Renascuta ca Dark Phoenix, Jean Grey (Janssen) nu este numai un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii.

In X-Men The Last Stand online subtitrat ii regasim pe eroii primelor doua filme: Wolverine (Hugh Jackman), un “lup singuratic” care poseda calitati fizice supraomenesti si puteri vindecatoare uimitoare; dar si o furie intensa, animalica, Storm (Halle Berry), capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice; Magneto (Ian McKellen) , un mutant extrem de puternic, capabil sa manipuleze orice forma si obiect din metal.


Alt titlu: X-Men: Ultima înfruntare ; X-Men: The Last Stand
Regia: Brett Ratner
Actori: Daniel Cudmore, Hugh Jackman, Kelsey Grammer, Ben Foster, Rebecca Romijn
Anul: 2006
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 104 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare