Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

X-Men: Dark Phoenix (2019) Film Online Subtitrat in Romana


La zece ani dupa Apocalipsa, din cauza expunerii in mod repetat la radiatii, apare o noua generatie de mutanti in filmul X-Men: Dark Phoenix online subtitrat. Printre acestia se afla si fermecatoarea Jean Grey, o tanara care incepe sa manifeste puteri nemaiintalnite. Sedusa si corupta de puterea extraordinara de care dispune, Jean se transforma in Dark Phoenix, devenind astfel un dusman de temut. Confruntandu-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui sa hotarasca daca viata unui singur membru al echipei este mai importanta decat cea a oamenilor din intreaga lume.

In pofida unui spectaculos recent lansat trailer, in care Phoenix e gata sa aduca apocalipsa; filmul X-Men: Dark Phoenix online subtitrat a fost mutat din slotul de lansari initial pentru iunie 2019. Stirile legate de Dark Phoenix vin la cateva zile de la lansarea primului trailer al filmului. Dark Phoenix a mai fost amanat si a avut chiar scene refilmate inainte de aceasta modificare. Filmul urma sa aiba premiera in noiembrie anul acesta.

Actrita Jessica Chastain si-a confirmat, pe contul oficial de Instagram, participarea in X-Men: Dark Phoenix online subtitrat, ca antagonist central. Desi cei de la Fox nu au anuntat oficial personajul sau; unele surse apropiate productiei sustin ca este vorba despre Lilandra, printesa Imperiului Shi’ar si consoarta din benzile desenate a Profesorului X; a carei dorinta expresa este aceea de a elimina Forta Phoenix, cea care, manifestata fizic prin Jean Grey, o readuce pe aceasta la viata.


Regia: Simon Kinberg
Actori: Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Trailer! Premiera in Romania 15.06.2019!