X-Men Cei dintâi – X-Men First Class (2011) Film Online Subtitrat in Romana


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


X-Men First Class online subtitrat reuneste anvergura si actiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazata pe personaje care dezvaluie inceputurile povestii X-Men si o poveste secreta a razboiului rece si lumea noastra in pragul Armaghedonului. In timp ce cei dintai descopera, controleaza si isi accepta puterile formidabile, se formeaza aliante care va naste razboiul etern dintre eroii si ticalosii din universul X-Men. Ca toate povestile grozave cu X-Men, X-Men First Class online subtitrat abordeaza teme si probleme ambitioase, oferind in acelasi timp o privire bogata si personala asupra unei echipe neobisnuite de supereroi.

Filmul X-Men First Class online subtitrat e plasat in anii ’60.Tensiunile tot mai mari dintre SUA si Uniunea Sovietica amenintau intreaga planeta; fapt ce a dus la criza rachetelor din Cuba. Atunci lumea a descoperit existenta mutantilor.

Tot in aceasta perioada Charles Xavier l-a intalnit pe Erik Lehnsherr. Inainte ca Charles (James McAvoy) si Erik (Michael Fassbender) sa-si ia numele de Profesorul X si Magneto, erau doi tineri care-si descopereau puterile. Inainte sa fie dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, lucrand impreuna; si cu alti mutanti pentru a opri cea mai mare amenintare pe care a cunoscut-o lumea vreodata.


Titlu original: X: First Class
Titlu Romania: X-Men: Cei dintâi
Regia: Matthew Vaughn
Actori: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy
Anul: 2011
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 132 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
X-Men First Class (2011)
Nota film
51star1star1star1star1star