X-Men Apocalypse (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: X-Men Apocalipsa
Regia: Bryan Singer
Actori: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis X-Men Apocalypse (2016)

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original — Apocalypse.

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

Un film destul de bun, o continuare care merita vazuta. Este plin de efecte speciale si actiune, insa nu realizeaza acea legatura intre personaje. Este un film care explica mai mult povestea personajelor si trecutul firului epic principal,iar felul in care se termina filmul prezinta si viitorul seriei, defapt viitorul sumbru al personajelor din film. Un film pe care il recomand in special fanilor seriei.