X-Men Apocalypse (2016) Film Online Subtitrat in Romana


Dupa succesul obtinut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urca pe noi culmi franciza, cu X-Men Apocalypse online subtitrat, in care protagonistii X-Men se lupta cu puternicul mutant original — Apocalypse.

In 1983, invincibilul si nemuritorul Apocalypse din X-Men Apocalypse online subtitrat este eliberat, dupa ce a fost ingropat timp de mai multe milenii. Furios ca semenii sai nu mai sunt priviti ca niste zei, Apocalypse aduna o echipa de mutanti puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea si a crea o noua ordine mondiala, peste care sa domneasca.

Pentru a pune capat drumului catre distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) si Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipa de tineri X-Men intr-o batalie memorabila cu un inamic aparent de neoprit.

Un film X-Men Apocalypse online subtitrat destul de bun, o continuare care merita vazuta. Este plin de efecte speciale si actiune, insa nu realizeaza acea legatura intre personaje. Este un film care explica mai mult povestea personajelor si trecutul firului epic principal,iar felul in care se termina filmul prezinta si viitorul seriei, defapt viitorul sumbru al personajelor din film. Un film pe care il recomand in special fanilor seriei.


Titlu Romania: X-Men: Apocalipsa
Titlu original: X-Men: Apocalypse
Regia: Bryan Singer
Actori: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
X-Men Apocalypse (2016) Online Subtitrat in Romana
X-Men Apocalypse (2016)
Editor's Rating:
5