X-Men (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Singer
Actori: Hugh Jackman, Rebecca Romijn, Halle Berry, James Marsden, Bruce Davison
Anul: 2000
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 104 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis X-Men

Cyclops, Jean Grey și Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga următoare în lanțul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a născut cu o mutație genetică unică, manifestată la pubertate prin niște puteri supranormale. Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil să strapungă munții. Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetică și telepatică, iar Storm (Halle Berry) e capabilă să manipuleze după bunul plac orice fel de condiții atmosferice.

Într-o lume plină de ură și prejudecăți, ei reprezintă niște ciudățenii ale naturii. Un fel de paria disprețuiți și temuți de cei care nu sunt capabili să-i înțeleagă și să accepte diferența. Printre aceștia se numără senatorul american Robert Kelly (Bruce Davison), ale cărui proiecte de lege sunt menite să atenționeze asupra pericolului reprezentat de mutanți, care trăiesc cu miile într-o societate ignorantă.

Sub îndrumarea profesorului Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume, “mutanții” au învățat să-și controleze și să-și folosească puterile unice în interesul umanității și să lupte împotriva unei societăți care se teme de ei. Ei sunt porecliți generic “X-Men”.

Profesorul Xavier are doi “studenți” noi: pe Logan/Wolverine (Hugh Jackman) – un solitar care posedă puteri vindecătoare uimitoare, dar și o furie intensă, animalică – și pe Rogue (Anna Paquin), o adolescentă stranie care are capacitatea de a “absorbi” puterile și amintirile celor pe care îi atinge.