X-Men 2 – X2 (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Singer
Actori: Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Kelly Hu, Rebecca Romijn, Shawn Ashmore
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 133 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis X-Men 2 – X2

In aceasta continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluata aventura mutantilor, care fac echipa in acest film cu noi colegi, Ice Man si Pyro pentru a lupta impotriva unei amenintari comune la adresa umanitatii si a mutantilor. Inamicul lor comun este William Stryker, si a sa mana dreapta Lady Deathstrike.

In acelasi timp Academia Mutantilor condusa de Profesorul X, este atacata de forte militare, iar vechiul coleg si inamic al Profesorului, Magneto evadeaza din inchisoarea de maxima securitate in care a fost lasat la sfarsitul primului film.

Am vrut sa dau 7 ,dar X2 este clar mult mai consistent, spectaculos si inteligent decat primul film caruia i-am dat 7.Filmul are foarte multa actiune, o poveste solida, un scenariu binisor scris(surprinzator pentru un film cu si despre super-eroi),acting foarte bun, niste personaje epice(inca odata remarc awesomeness-ul lui Cyclops, stilul scaunului si chelia lui Xavier ,precum si epicozitatea din replicile lui Magneto).Nota 8.Printre cele mai bune filme cu super-eroi pe care le-am vazut.

Un SF de exceptie unde toti mutanti se aliaza pentru a lupta impotriva raului comun lacomia de putere si de control al oamenilor. De remarcat puterile noilor veniti ale lui Pyro si a ale unui “Sub-Zero” in devenire; de asemenea relatia telepatica dintre profesor si psihopatul din scaunul cu rotile. In rest avem matricea clasica a filmelor cu super-eroi cu un plus pentru rebelul Jackman si personalitatea complexa ; sireata a lui Magnetto Jan Mckellen. Un film cu dedicatie iubitorilor de efecte speciale si sf. ce nu trebuie ratat.