Woodshock (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kate Mulleavy, Laura Mulleavy
Actori: Kirsten Dunst, Steph DuVall, Joe Cole, Pilou Asbæk
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Woodshock

O femeie cade mai adânc în paranoia după ce a luat un drog mortal.

Aproape toată atenția din jurul lui Kirsten Dunst implică în prezent activitatea ei în drama viitoare de la Cannes, “The Beguiled”, de la Sofia Coppola, pentru ca tu să fii iertat pentru că nu-ți amintești că are și un film A24 pentru a debuta în acest an.

“Woodshock”, care marchează debutul regizoral al fondatorilor Rodarte Kate și Laura Mulleavy, a rămas destul de misterios, deoarece a fost anunțat în mai 2015. Dar astăzi a debutat o primă remorcă care garantează că mulți oameni vor pune acest indie pe radare.

Sinopsisul oficial spune: “Kirsten Dunst joacă rolul lui Theresa, o tânără bântuită spirală în urma unei pierderi profunde. Sfâșiată între starea sa emoțională fracturată și efectele de modificare a realității unui medicament puternic canabinoid. Subțire, surprinzătoare și sublim, “Woodshock” transcende genul pentru a deveni o experiență cinematică deosebit de palpitantă. Care marchează sosirea fraților Mulleavy ca o voce majoră nouă în film “.

Filmul este despre Theresa, care a suferit recent o pierdere tragică în viața ei. Ea este în mod clar emoțional scufundată de pierdere și ia o minte și o realitate care alternează drogul care are efect asupra vieții ei. Aș vrea să pot spune mai multe despre film, dar e greu de înțeles sau de explicat ce altceva se întâmplă. Aceasta nu este chiar o confuzie într-un mod bun. Filmul nu are nimic logic și nici nu se simte real. Încearcă să imite filme profunde de natură minimalistă, dar nu reușește să surprindă nici un interes sau compasiune pentru muncă.