Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Woodpeckers – Carpinteros (2017) Online Subtitrat


Regia: José María Cabral
Actori: Orestes Amador, Ramón Emilio Candelario, Carlota Carretero
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Woodpeckers – Carpinteros

Julián găsește iubirea și un motiv pentru a trăi în ultimul loc imaginabil: inchisoarea Najayo din Republica Dominicană. Relatia cu Yanelly trebuie să se dezvolte prin limbajul semnelor și fără ca paznicii sa isi dea seama.

Piesa de arestare a lui José María Cabral Carpinteros online subtitrat ar putea fi numită dragoste într-o aragaz sub presiune, dar aceasta ar subestima texturile sale vii și vitalitatea palpabilă. Filmul a fost împușcat pe locație în închisorile Najayo și La Victoria din Republica Dominicană, unde claustrofobia sufocantă a acelor setări infuză fiecare cadru.

Julián (actorul și regizorul haitian-dominican, Jean Jean) din Woodpeckers online subtitrat, care a fost condamnat pentru furt, este împușcat de dreadlock-urile sale strălucitoare atunci când este trimis la Najayo, unde învață repede limba semnelor – “woodpecking” – pe care deținuții o angajează comunica și flirtează din afară cu deținuții de la un penitenciar adiacent. (O incintă cu gard îngrădită privește spre zona lor atletică.)

Julián servește, de asemenea, ca procură pentru Manaury (Ramón Emilio Candelario), un traficant de droguri care a fost interzis să comunice direct cu “prietena” lui, Yanelly (Judith Rodríguez). Când Julián însuși prinde ochiul lui Yanelly, iar ea, tensiunile lui escaladă între Julián și Manaury, iar bărbații sunt mutați la cea mai opresivă La Victoria. Acolo, o vizită recent eliberată Yanelly, ca pasiuni și o revoltă de închisoare, erupe.