Wonders of the Arctic (2014) Documentar Online Subtitrat


Regia: David Lickley
An: 2014
Gen: Documentare
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Wonders of the Arctic

Actorul Victor Garber dezvăluie minuni ale Arcticii și fără nici o ironie cu privire la rolul său în Titanicul lui James Cameron. Și da, Garber discută gheața și aisbergurile. Ei vin cu teritoriul, pentru a folosi cliseul.

Există și discuții despre alte lucruri. Minunile Arcticii se deplasează în suprasarcină, țesut între viața Inuit, fauna sălbatică, mineritul, Halloweenul, migrația, vremea, căile navigabile și schimbările climatice – toate în 38 de minute. Spre deosebire de alte pantaloni IMAX infatuați cu un subiect primar, acesta se răspândește subțire. Procesele de predicție a inuitului? Interesant, apoi glossed în grabă pentru a acoperi litania de subiecte.

Acesta este IMAX, deși, ceea ce înseamnă cămăruri de imagini uimitoare, captarea zidurilor de gheață și a apei frigid oceane. Impresionant este de lucru o camera de 65mm în astfel de condiții, de două ori astfel atunci când atunci când subacvatice. Imagini de narwhals și balene răspândite pe ecran cu puncte de vedere superbe. În jumătatea din spate, urșii polari preiau. Tratarea carnivorelor din orașele mici din nord creează o nevoie de metode unice. Populația are cu siguranță un efect special asupra speciilor.

Wonders of the Arctic online subtitrat trăiesc până la pluralitatea titlurilor. Toate aceste fire se conectează înapoi la gheața în scădere de care inuții nativi știu. La fel și urșii polari. Mai puțin panicat decât unii (The Last Reef), minunile arcticilor încă captează poveștile pe care le poate face în timp ce peisajul îngheț rămâne