Wonder Wheel (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Woody Allen
Actori: Jim Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Wonder Wheel

Wonder Wheel urmărește povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții al insulei Coney în anii 1950: Ginny, o fostă actriță instabilă emoțional care lucrează acum ca o chelneriță într-un restaurant-bar, Humpty, un operator de carusel și soțul mai puțin rafinat al lui Ginny, Mickey, un tânăr salvamar frumos care visează să devină dramaturg și Carolina, fiica înstrăinată a lui Humpty, care acum se ascunde de gangsteri în apartamentul tatălui ei. Ginny înflorește atunci când treptat se îndrăgostește de tânărul salvamar, dar pe măsură ce fiica înstrăinată a soțului reapare și își fixează atenția către același bărbat, începe marea dezvăluire a lui Ginny. Pelicula surprinde o poveste plină de pasiune, violență și trădare care contrastează tabloului pitoresc al insulei Coney din anii ’50.

În Wonder Wheel online subtitra, Allen împrumută, evident, de la O’Neil și Tennessee Williams; dar își pune propriile sale răsturnări dramatice. Acest film are elemente pline de umor; dar este absolut o dramă și, după părerea mea, cea mai bună drama din ultimii 20 de ani.

Filmul Wonder Wheel online subtitra incepe un pic cam nebun in primele minute, dar daca ii acordati atentia; si treceti peste intro incomodul Justin Timberlake, veti fi incantati in curand cu personajele; setarile si, in cele din urma, recompensati cu un foarte cinstit explorarea DEOPPOFIȚIEI PERSONALE DEEP; gelozie, auto-amăgire și înșelăciune rea. Sunet distractiv? Uimitor, caracterul tragic de plumb; este de fapt foarte distractiv de urmărit, dar simțiți simpatia pentru ea; în ciuda faptului că ea este propriul dușman cel mai rău și în multe feluri și dușmanii altora. Dezvoltarea personajelor lui Ginny (Kate Winslet) este cel mai bun lucru despre film.