Wish Upon (2017) Film Online Subtitrat


Regia: John R. Leonetti
Actori: Joey King, Ryan Phillippe, Ki Hong Lee
An: 2017
Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Wish Upon

O adolescenta primeste de la tatăl său o cutie care se dovedește a fi magică, îndeplinind orice dorință. Însă fiecare dorință împlinită vine cu un preț mortal pentru folosirea ei…

Raportați-l pe Clare în calitate de liceu senior. Vecina ei coace cu mere. Clare este mărul care nu se încadrează prea departe de copac; luând după mama ei care era “o femeie bună; dar avea o copilarie brută; … secrete prea mari pentru a trăi”. Clare are o latură artistică sensibilă ca mama ei; care; combinată cu o traumă din copilărie și un cadru mic; o face o țintă pentru agresiune. Max este un câine mare acum. Tatăl ei; Jonathan (Ryan Phillippe); este un saxist de jazz suavă; cu o linie laterală de scufundări. Ar fi făcut o adevărată captură în zilele lui. Scufundarea la gunoi a fost distractivă când Clare era puțin; dar acum tatăl ei este o sursă de jenă printre colegii de școală ai lui Clare.

Într-o zi; Jonathan găsește o cutie muzicală între cladiri – condusă de un gargoil. Cercetările tardive vor dovedi că este o oală de dorință chineză condusă de un demon (chinez: Yao Guai); care acordă titularului șapte dorințe venind cu un “preț sanguin” non-opțional. După a 7-a dorință; Yao Guai revendică sufletul titularului său. Acest vas special a avut un început tragic; dar proprietarii săi ulteriori au dus vieți prosperă.