Winchester (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Casa spiritelor
Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
Actori: Helen Mirren, Sarah Snook, Jason Clarke
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Winchester

Inspirat din evenimente adevărate, filme online 2018 Winchester urmărește povestea lui Sarah . O femeie care după moartea bruscă a soțului și copilului ei. Devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California. După consilierea cu un medium. Construită într-o continuă manie de douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Timp de zeci de ani, casa are șapte etaje înălțime și conține sute de încăperi.

Pentru cei din afară, arată ca un monument monstruos pentru nebunia unei femei tulburate. Dar Sarah nu construiește pentru ea însăși, pentru nepoata ei sau pentru strălucitul Doctor Eric Price pe care l-a invitat la casă. Ea construiește o închisoare, un azil pentru sute de fantome răzbunătoare. Iar cele mai înspăimântătoare dintre ele au o veche problemă cu Winchesterii.

CBS Films a lansat primul trailer de teaser pentru viitorul thriller supranatural filme online 2018 Winchester. Inspirată de adevăratele evenimente, filmul îl vede pe Helen Mirren ca Sarah , moștenitorul averei Winchester și o femeie care a adoptat un plan maniacal pentru a construi o casă monstruoasă pe un program de 24 de ore pe zi, de șapte zile pe săptămână . Dar nu a construit casa pentru ea sau pentru familia ei, ci ca o închisoare de felul a sute de fantome. Frații Spierg din Casa spiritelor online subtitrat, producătorii din spatele Jigsaw and Predestination, continuă de la un scenariu pe care l-au scris împreună cu Tom Vaughan.