Wildling (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Fritz Böhm
Actori: Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif, James Le Gros, Mike Faist
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Wildling (2018)

Ascunsă de societate până la adolescență de un om ciudat pe care îl considera tatăl ei, Anna nu știe prea multe despre lumea exterioară până când nu este salvată de șeriful local Ellen, și fratele ei, Ray. La vârsta de 16 ani, Anna este eliberată de șeriful local, Ellen Cooper, care o ajută să înceapă o viață nouă ca o adolescentă normală. Cu toate acestea, protecția pe care i-o oferă Ellen nu o împiedică pe Anna să fie bântuită de gândurile teribilului Wildling, monstrul care mănâncă copii, dintr-un basm pe care tatăl obișnuia să il spună.

Dar, pe măsură ce Anna crește in filmul Wildling online subtitrat, coșmarurile din copilărie se întorc pedepsitor, conducând la descoperirea unui secret întunecat. Încercând să se integreze în noua lume haotică pe care o descoperă, Anna înțelege curând că pe cât se apropie mai mult de Wilding și cu cât descoperă mai mult despre originea ei misterioasă, viețile lor devin legate în cele mai înspăimântătoare moduri.

Nu ceva ce vezi în fiecare zi, crede-mă. O parte drama cu adolescenti, o parte autentică de groază și o parte de fantezie. Se toate genurile pentru a crea o bucată originală de magie? Din nefericire nu. O tânără este crescută în captivitate și locuiește într-o cabină din pădurea îndepărtată. Este descoperită și trebuie să se adapteze culturii moderne în timp ce se află într-o călătorie de auto-descoperire. Primele obstacole pe care filmul Wildling online subtitrat trebuia să le aducă, a fost originalitatea. Fiind un film contemporan a permis artei să se arate și să transmită teme de maternitate și maturitate în mod creativ. Cu toate acestea, în ciuda celor mai bune intenții, era prea familiarizat cu tonalitatea narativă inconsistentă.