Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Wild Wild Country (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Chapman Way, Maclain Way
Actori: Osho, Ma Anand Sheela, George Meredith
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Wild Wild Country (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04.720p

s01e05

s01e06


Review Wild Wild Country (2018)

Când cel mai controversat guru din lume construiește un oraș utopic adânc în deșertul din Oregon, conflictul cu localnicii se escaladează într-un scandal național. O intamplare adevarata.

I-am spus de mai multe ori; dacă Netflix face ceva corect; este vorba de seriile documentare originale din docu; cum ar fi Shot In The Dark; Firechasers; Voyeur; Wormwood; Efectul unui criminal și Dirty Money. Această miniserie este cu siguranță o altă serie serioasă de la Netflix; o poveste interesantă și foarte interesantă despre liderul spiritual indian Osho și despre Mișcarea lui Neo-Sannyas și relocarea lor într-o locație practic nelocuită în SUA; creând propriul lor oraș; iar ulterior 1984 atacuri bio-teroriste ale multor zeci de oameni fiind otrăviți și o serie de încercări de crime. Povestea este perfect executată și ma ținut interesată și mă fascinează prin această mișcare bizară; dar fascinantă; ca și mișcarea; doar pentru a fi șocată la rezultatul final al mișcării. A fost uimitor să privim ce ar fi putut fi un lucru frumos și incredibil spiralat de sub control. O poveste cu adevărat unică foarte meritată de un ceas.

Împărțită în 6 părți Wild Wild Country online subtitrat; întâlnim începuturile religiei / cultului / mișcării în India; la crearea a 15.000 de cetăți puternice din nimic; la fricțiunile interne și la scandalul ulterior care a schimbat pentru totdeauna mișcarea. Nu-mi amintesc nimic despre asta; pentru că n-am avut încă de născut când sa întâmplat; și chiar și unii oameni mult mai în vârstă decât mine nu știau despre această poveste uimitoare.