Whitney (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Macdonald
Actori: Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare, Biografie, Muzicale
IMDB: 5.9


Premiera pe 06.07.2018!


Review Whitney (2018)

Fata de aur a industriei muzicale, Whitney, s-a născut pe 9 august. Inspirată de cântăreţii de soul din familia ei, inclusiv mama ei Cissy Houston, verişoarele ei şi naşa ei Aretha Franklin, Houston a început să cânte muzică gospel la corul bisericii din New Jersey la 11 ani. S-a stins la 48 de ani.

Inspirată de cântăreţii de soul din familia ei, inclusiv mama ei Cissy Houston, verişoarele Dionne Warwick şi Dee Dee Warwick şi naşa ei Aretha Franklin, Houston a început să cânte muzică gospel la corul bisericii din New Jersey la 11 ani.

După ce a început să cânte alături de mama ei în cluburi de noapte, în zona oraşului New York, a fost descoperită de şeful de la Arista Records, Clive Davis.

La apogeul carierei sale; Whitney Houston era fata de aur a industriei muzicale. De la mijlocul anilor 1980 până la sfârşitul anilor 1990; a fost unul dintre cel mai bine vânduţi artişti. Vocea sa puternică; cu acorduri ce-şi aveau rădăcinile în muzica gospel; dar cu o strălucire pop; emoţiona şi cutremura publicul.

Toată lumea a văzut-o în “The Bodyguard” şi “Waiting to Exhale”; filme în care Whitney; cu trupul ei longilin desvârşit; cu ochii negrii; şi cu vocea suav-pătrunzătoare afişa zâmbetul cald şi romantic al femintităţii irezistibile.

Spre sfârşitul carierei sale; Houston a devenit; însă; personaj într-o o şocantă poveste despre drogurile care pun stăpânire pe viaţă. Vânzările de albume au scăzut; hiturile au încetat să apară; imaginea ei odată perfectă a fost afectată de un comportament sălbatic şi apariţii în public bizare. A mărturisit public că a făcut abuz de cocaină; marijuana şi diverse medicamente; iar vocea sa a avut mult de suferit; până la punctul în care a fost nevoită să ia lecţii de canto din nou.

PortalulTauTV.com
Whitney (2018) Online Subtitrat in Romana
Whitney (2018)
Editor's Rating:
4