White Gold (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Damon Beesley
Actori: Ed Westwick, Joe Thomas, James Buckley
An: 201
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

White Gold SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Sinopsis White Gold

Povestea unui showroom cu geamuri duble din Essex, în 1983, condus de vânzătorul carismatic Vincent, care este inteligent, frumos și curajos, va încălca fericirea regulilor dacă garantează o vânzare.

Damon Beesley este în primul rând un producător de televiziune, dar când scrie, este aur … și în acest caz – aur alb! Creierele din spatele “The Inbetweeners” lovește semnul din nou cu această dramă de comedie (accent pe comedie) despre viața a trei vânzători de geamuri dublu Essex.

Ed Westwick cântă pe scurt pe Vincent, care povestește direct la cameră pentru a ne ține pasul cu ceea ce se întâmplă în lumea sa. Este un excelent rip-off al aparatului lui Michael Caine din 1966 “Alfie” (și caracterul … pe care Jude Law nu a reușit să îl scoată în 2004)

Gagul de deschidere de la primul episod stabilește tonul seriei … este crud, lipicios, nepoliticos … și foarte, foarte amuzant. Dacă ți-a plăcut “The Inbetweeners”, atunci te vei simți ca acasă aici. Singura diferență este că jurământul aici este real și nu un limbaj alcătuit pentru a bate bazinul hidrografic.