Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

When We First Met (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ari Sandel
Actori: Adam Devine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis When We First Met

Noah Ashby din When We First Met 2018 este un tânăr îndrăgostit care petrece o noapte perfectă cu fata visurilor sale, dar este imediat plasat în „friendzone”. Noah își petrece următorii trei ani din viață întrebându-se ce s-a întâmplat și unde ar fi putut greși atât de mult.

Toate acestea, până când primește ocazia neașteptată de a călători înapoi în timp și de a schimba noaptea și destinul său, din nou… și din nou. Trimis de o cabină foto magică înapoi în timp, Noah retrăiește la nesfârșit seara în care a întâlnit-o pe Avery; pentru a înțelege ce nu a funcționat între ei, și a încerca s-o facă să se îndrăgostească de el. Oare va reuși Noah să fie cel de care Avery se îndrăgostește?

Când am întâlnit întâi este un film dulce, fermecător despre cine sunt oamenii de fapt destinați.

Noah, jucat imaculat de Adam Devine din When We First Met online subtitrat; are șansa de a călători înapoi în timp pentru al convinge pe Avery, fata de visurile lui, să se îndrăgostească de el.

Odată cu creșterea timpului, comedia escaladează și escaladează, creând o subversiune a convențiilor cliseului. Filmul cuprinde atât de multe răsturnări și transformări, creând o poveste de dragoste modernă.

În cel mai superb rol al său, Adam îl portretează pe Noe ca pe un tip ciudat și prietenos; transformându-și rolul în ceea ce ar fi putut fi un stalker înfiorător; într-un protagonist dulce, plin de speranță pentru iubire. Adam injectează cantitatea perfectă de umor și inimă în performanța sa, demonstrând o adevărată vulnerabilitate față de Noe.