Westworld (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jonathan Nolan, Lisa Joy Nolan
Actori: Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Anthony Hopkins
An: 2016
Gen: Seriale Online, SF, Drama, Mister
IMDB: 8.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Westworld SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Westworld

Westworld își desfășoară acțiunea într-un parc de distracții tematic, un fel de Jurassic Park cu roboți. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, ce țin locul animalelor și locuitorilor, și în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință de suspans și aventură. Asta până când lucrurile iau o întorsătură urâtă, iar roboții încep să vâneze oamenii.

Acţiunea se reia la două săptămâni după violentul final al sezonului întâi, când îl vedem pe Robert Ford (Anthony Hopkins) murind de mâna lui Dolores (Evan Rachel Wood). Invitaţii umani ai parcului sunt acum vânaţi de gazdele ce au căpătat conştiinţă, iar corporaţia Delos trimite o mică armată pentru a se asigura că gazdele recalcitrante sunt eliminate. În acest context, Dolores conduce ofensiva gazdelor, erijându-se în lider hotărât să se răzbune pe cei care au ţinut-o pe ea şi semenii ei în sclavie, în timp ce Maeve (Thandie Newton) începe o călătorie mult mai personală în căutarea fiicei ei.

Dacă sezonul 1 îşi şoca fanii cu dezvăluirile sale senzaţionaliste; sezonul secund oferă o poveste mult mai matură. Pe unii spectatori i-ar dezamăgi schimbarea de ton; dar şi lipsa unui mega-mister; dar alţii vor aprecia cu siguranţă faptul că toate piesele se află acum pe tabla de şah întinsă de creatorii serialului; Jonathan Nolan şi Lisa Joy; şi că tensiunea se naşte din dansul tragic al acestora şi nu din apariţia vreunui element-surpriză. Da; lipsa unui mega-mister (deşi un anume personaj caută în continuare o anumită uşă) i-ar putea lua pe nepregătite pe cei care au apreciat primul sezon pentru momentele sale de prestidigitaţie scenaristică; dar itinerariile personajelor cu siguranţă îi vor captiva.