Welcome to the North (2012) Film Online Subtitrat


Titlu original: Benvenuti al nord
Regia: Luca Miniero
Actori: Claudio Bisio, Alessandro Siani, Angela Finocchiaro
An: 2012
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Welcome to the North

Filmul Welcome to the North online subtitrat prilejuiește reîntâlnirea cu personajele din Benvenuti Al Sud, iar acțiunea se mută în nordul Italiei, la Milano, acolo unde Antonio Colombo primește din partea șefului său însărcinarea de a implementa un program-pilot ce are ca scop optimizarea serviciului poștal. Deși Antonio e mulțumit că astfel își poate dovedi calitățile organizatorice în fața șefului, nu același lucru se poate spune despre soția sa, care și-ar dori ca soțul ei să petreacă mai mult timp în sânul familiei.

În celălalt capăt al țării, la Castellabate, Mattia Volpe primește zilnic reproșuri din partea soției în legătură cu lipsa de responsabilitate ca părinte și ca soț, iar într-o zi e amenințat cu divorțul. După ce se plânge colegilor de servici, Mattia primește imediat ajutorul acestora care se concretizează într-un… transfer la Milano. Așa că își face bagajul și se oprește direct la ușa prietenului său Antonio. Iar aventurile celor doi la Milano sunt pe cale să înceapă.

Mult mai slaba ca prima parte, Benvenuti al nord, are si el cateva momente de umor. Principalii „autori” ai acestor momente sunt; Claudio Bisio, cu un aport mult diminuat fata de prima parte si cele doua mame: Nunzia Schiano (mama lui Mattia); si Angela Finocchiaro ( dar numai ca Erminia). Cel care ar fi trebuit sa preia stafeta, Alessandro Siani ( Mattia); nevoit sa paraseasca insoritul Sud pentru „cetosul” Nord , nu are nici un dram de umor. La fel de sterse mi s-au parut si personajele sotiilor. De departe cea mai amuzanta scena din film fiind cea a despartirii, meritul revenindu-i in totalitate mamei lui Mattia, prin replici, atitudine si …vestimentatie.