Welcome to Curiosity (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Pickering
Actori: Amrita Acharia, Jack Ashton, Richard Blackwood
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.5


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Welcome to Curiosity (2018)

Filmul prezinta patru povesti connectate care înconjoară evadarea din închisoare a unui ucigaș în serie notoriu. Welcome to Curiosity al lui Ben Pickering: directorul s-a alaturat scriitorului Darren Ripley pentru a doua oara, dupa debutul sau comun in filmul cu indian-britanic The Smoke (2014).

Ultimul film al lui Pickering urmărește să examineze patru narațiuni distincte care le conectează tematic cu caracterul comun al curiozității, care pune capăt vieții unui personaj cheie în fiecare narațiune. Este nevoie de vechea zicală, “curiozitatea a ucis pisica” și o transformă în baza unui scenariu.

Welcome to Curiosity si The Smoke, care rămân separate de patru ani; împărtășesc o experiență nefericită de a fi la fel de dezamăgitoare și plictisitoare. Se pare că timpul a permis cinematografiei să progreseze; în timp ce toate celelalte aspecte ale ritmului; narativului; stilului și genului; din păcate; încă radiază o imaturitate.

Sinopsisul emoționant face un sentiment de curiozitate pentru public. Într-un fel cam apropiat de ABC’s of Death anthologies; care se concentrează pe o singură subtilă tematică; filmul lui Pickering încearcă să utilizeze un concept similar; atotcuprinzător. Singura problemă a filmului lui Pickering este lipsa segmentărilor stilistice și intenționate din cadrul antologiilor ABC’s of Death care fac acest film interesant.

PortalulTauTV.com
Welcome to Curiosity (2018) Online Subtitrat in Romana
Welcome to Curiosity (2018)
Editor's Rating:
3