Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Welcome the Stranger (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Kelly
Actori: Abbey Lee, Caleb Landry Jones, Riley Keough
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Mister
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Welcome the Stranger (2018)

Welcome the Stranger online subtitrat este o poveste tulburătoare despre limitele legăturilor de familie, în care nimic nu este de fapt așa cum pare. Alice apare în mod neașteptat la casa fratelui său, artistul Ethan, sperând să se reconecteze după o lungă separare. Acesta îi chestionează motivele sosirii sale, iar în scurt timp lucrurile scapă de sub control, pe măsură ce Alice începe să aibă viziuni ciudate, iar iubita misterioasă a lui Ethan, Misty, își face brusc apariția.

Întoarcerea iubitei sale ciudate; și de cealaltă parte paranoia și suspiciunea lui Alice; îi obligă pe frați să se agațe de realitate în împrejurări misterioase. Oare ce se ascunde în spatele tuturor circumstanțelor bizare?

Alice sosește neanunțată la casa fratelui său înstrăinat; Ethan; în încercarea de a se împăca; dar viziunile bizare; întoarcerea iubitei sale ciudate și paranoia și suspiciunea lui Alice îi obligă pe frații să se agațe de realitate în circumstanțe misterioase.

Acest film Welcome the Stranger online subtitrat este o caracteristică foarte interesantă care urcă psihologic atingând multe niveluri. Un thriller mister; cu indicii foarte ușoare de scenarii deranjante care se pregătesc să se desfășoare. Povestea se mișcă într-un ritm lent; dar rămâne întotdeauna interesantă și distractivă. De asemenea; împinge granițele un pic; dar nu suficient pentru a seta într-adevăr acest film separat pentru a iesi în evidență de ceilalți și pentru a deveni memorabil.