We Are Your Friends (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Vibrează cu mine
Gen: Drama, Muzical, Romantice
Scenariu: Max Joseph, Meaghan Oppenheimer
IMDB: 6.2
Regizor(i): Max Joseph
Actori: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review We Are Your Friends (2015)

Plasat în lumea muzicii electronice și a vieții de noapte de la Hollywood, filmul “Vibrează cu mine” îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr și entuziast DJ, în ambițioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluționa industria muzicală.

Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaște pe James, un DJ cu experiență, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgostește de iubita lui James, Sophie. În timp ce relația amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate și destinul pe care și l-a dorit.

Sunt obsedată să caut mix-ul perfect; adică melodia aia pe care să vibrez; iar faptul că personajul principal este prezentat într-o permanentă căutare a propriului stil și a creației/melodiei perfecte m-a făcut să trăiesc intens filmul.

Muzica este foarte bună (pentru fanii genurilor House; Trance; Dubstep; etc). Zac joacă impecabil; Emily Ratajkowski e alegerea perfectă pentru rolul lui Sophie; iar poveștile prezentate în paralel cu cea a DJ-ului Cole sunt captivante.