Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Waterschool (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Tiffanie Hsu
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Waterschool (2018)

Șase fete care trăiesc de-a lungul râurilor Amazon, Nil, Mississippi, Dunăre, Gang și Yangtze învață despre apă și durabilitate; și folosesc educația lor nouă pentru a-și proteja comunitățile și casele.

După premiera la Sundance și proiecția la Forumul Economic Mondial de la Davos; documentarul de la Waterschool al lui Swarovski a făcut debutul la Cannes în cadrul unui panel găzduit de Reporterul de la Hollywood cu Nadja Swarovski; decanul Teri Schwartz de la Scoala de Teatru; Film și Televiziune (TFT) regizorul Lucy Walker. Swarovski a spus că familia sa a lansat primul proiect Waterschool în 2000. Problema este aproape de inima ei și ea a conceput documentarul pentru a ajuta la răspândirea conștientizării problemelor legate de apă din întreaga lume.

“Oamenii se gândesc la poluare de obicei sau lipsa apei, dar putem vedea că există atât de multe alte probleme legate de apă”, a spus ea. Documentarul se ocupă de subiecte precum microplastica și chiar accesul simplu la apă în comunitățile defavorizate.

Documentarul, care explorează programele de educație a apei Swarovski din întreaga lume; a fost creat în colaborare cu studenții absolvenți ai TFT din UCLA și mentorat de Walker, nominalizat de două ori la Oscar.