Warcraft (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Duncan Jones
Actori: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben Foster
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Warcraft (2016)

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul.

De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Warcraft e un mit pentru industria jocurilor!Probabil jocul cu cei mai multi fani all time asa ca un film dupa serie;trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. Daca nu o va face;atunci dezamagirea tuturor va fi mare. Sper ca Bizzardul sa nu-si strice renumele si sa lucreze cu cap si din greu la film. Un lucru de calitate cere timp pentru a fii infaptuit. Din ce stiu eu;povestea filmului se va baza in principal pe Warcraft 3; Asa ca Arthas nu are cum sa lipseaca din film.Probabil chiar va fii personajul principal.