Warcraft (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Duncan Jones
Actori: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben Foster
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Warcraft (2016)

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel). Un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci. Si el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Pe lângă identitatea, motivaţiile şi evoluţia personajului negativ, Warcraft suferă şi din cauza unuia dintre cele mai neinspirate personaje feminine văzute în ultima vreme la cinema. Garona, interpretată de Paula Patton, se vrea o punte de legătură între lumea orcilor şi a oamenilor. Nu i se descrie istoria, dar putem presupune că este rezultatul unei improbabile relaţii dintre un om şi un orc. Capturată de Lothar, Garona pare să nu fie în stare să ia o decizie pe cont propriu: tot ce face este dictat de cei din jur. Iar Patton o interpretează cu un melanj de-a dreptul bizar al unor personaje total contradictorii, prinţesă la ananghie. Gata să se îndrăgostească de salvatorul ei, şi neînfricată luptătoare. Poate că Garona va deveni un personaj mai coerent într-un posibil sequel al filmului.

Cu toate problemele scenariului, simplitatea şi familiarul poveştii, Warcraft are cu ce să-ţi menţină atenţia trează şi oferă şi câteva personaje captivante. Dacă Lothar îi permite lui Fimmel să aducă pe ecran o versiune fantasy a vikingului Ragnar din serialul Vikings.