Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Walking the Halls (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Doug Campbell
Actori: Jamie Luner, Caitlin Thompson, Al Sapienza
An: 2012
Gen: Drama, Thiller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Walking the Halls (2012)

Liceul senior Casey se trezește sedus în stilul de viață rapid al unui inel de call-girl condus de un ofițer de poliție din campus și trebuie să se desprindă înainte de a-și pierde tot controlul.

Este interesant și sexy în timp ce este plin de drama și emoție tensionată în timp ce învață lecții de viață; ceea ce este tipic pentru un film Lifetime. Se concentrează în jurul unui grup de fete de liceu care sunt atrase de un inel de apel pe care îl trăiesc viața mare; totuși viața plăcerii și erotismului se simt bine câștigă bani are un dezavantaj ca și cum a face cu droguri; ciudați clienți; un pimp mediu.

În California; o școală de liceu numită Caitlin Thompson (Casey Benson) nu mai este la curent și nu vrea să devină mai populară; ea este recrutată de un trio de fete Amber (Marie Avgeropoulos); Taylor (Lindsay Taylor) și Kylie (Arden Cho) să se alăture acestora cu un prieten de sex masculin care este gardianul de gardă să meargă la cluburi și funcții sociale pentru a se întâlni cu bărbații.