Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Virus distrugător – Hackers (1995) film online subtitrat

Regia: Iain Softley
Actori: Jesse Bradford, Angelina Jolie, Matthew Lillard, Wendell Pierce, Ethan Browne
Anul: 1995
Gen: Comedie, Crima, Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 5.9/10 din 37860 voturi

“Virus distrugător” nu a fost, chiar și în cinematografe înainte atacuri asupra a început on-line. Acesta reprezintă un nou gen, “hacksploitation,” expert Mac Andy Ihnatko mormăi pe CompuServe, adăugând că ca o mulțime de alte filme de calculator se realizează truc elegant de proiectare imagini de la ecranele computerelor pe fețele utilizatorilor lor, astfel încât să puteți vedea grafice și date crawling sus bărbia lor și încalcă peste nas. Acest grinching ilustrează teoria mea că nu ar trebui să trimită un expert la un film Virus distrugător despre specialitatea lui. Boxerii urăsc filmele de box. Împătimiții Space spus “Apollo 13” a arătat partea greșită a Lunii. Britanicii cred bursa Mel Gibson a fost defect in “Braveheart”, pur și simplu, deoarece unele dintre personajele-cheie nu se fi născut la data de poveste.

“Virus distrugător” este, nu am nici o îndoială, profund dubios în departamentul de informatică. Împărtășește comună vanitate hacksploitation care un copil cu un calculator și un modem poate modifica cursul evenimentelor umane cu câteva atingeri pe tastatură său. Ca se deschide filmul, într-adevăr, un vechi de 11 ani pe nume Dade sa prăbușit sute de calculatoare de pe Wall Street și a adus o criză financiară la nivel mondial. Pentru pedeapsa, el este obligat să nu meargă aproape un alt computer până ziua lui 18.

Flash cu nerăbdare să anul 18 Dade lui. Acum jucat de Jonny Lee Miller, el hacking departe din nou, și se implică cu o grămadă de alte whizzes strălucitoare calculator adolescente la liceu sa. La început, ei concurează unul cu altul. Apoi, ei descoperi că au un inamic comun: hacker talentat, dar rău, Ciuma (Fisher Stevens) care se ocupa de securitate la un conglomerat multinational cu numele de cod. El vrea să le cadru ca o acoperire pentru propriile crime, care implică transferul de sume mari în conturi aparținând atât el și amanta lui (Lorraine Bracco).