Vinerea viitoare – Next Friday (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Carr
Actori: Ice Cube, Mike Epps, Justin Pierce
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 98 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vinerea viitoare – Next Friday

Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu “baietasi de cartier” si multa muzica rap.
Prezenta productie este o continuare a filmului Friday din 1995. Si pentru ca si acest al doilea film, a avut mare succes, ne vom intalni in 2003 si cu partea a treia intitulata: “Friday after Next”.

Chiar am vrut să-mi plac vinerea viitoare. Chiar am făcut-o. Ceva mi-a spus că atunci când Chris Tucker nu va fi în ea, că nu va fi așa de grozav. Primul din Next Friday film online subtitrat, în timp ce nu avea nici un complot, era încă destul de amuzant și unul pe care îmi place să îl privesc din când în când. În vinerea următoare, ai ghicit-o, este o săptămână mai târziu, iar Craig va trăi împreună cu unchiul și vărul în suburbii.

Absența lui Smokey din Vinerea viitoare film online subtitrat este explicată atunci când Craig menționează că “Smokey a fost trimis la reabilitare”. Atât de mult pentru Smokey. Oricum, în locul lui îl primim pe vărul idiot al lui Craig, Ziua Zilei, și chiar pe unchiul lui, Elroy. Asta e. Deși Ziua Zilei este proastă ca o piatră și enervantă ca naiba, unchiul său Elroy este ocazional amuzant.

De-a lungul următorii vineri s-au petrecut o oră și jumătate (încă a fugit prea mult), am râs un număr total de ONE timp. Asta a fost din cauza lui Pinky. Sunt serios, dacă tipul ăsta a fost în film mai mult de cinci minute, probabil că ar fi mers mai bine. Scenele lui m-au pus pe podea.