Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/vikingii-vikings-2013">
Share on Twitter

Vikingii – Vikings (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael Hirst
Actori: Clive Standen, Travis Fimmel, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgård
Anul: 2013
Gen: Istorice, Drama, Actiune, Seriale Online
Durata: 44 minute
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Vikingii – Vikings SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01-E02

s05e03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09

S05E10


Sinopsis Vikingii – Vikings

Serialul urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viața și acțiunile bandei de vikingi, dar și a familiei lui Ragnar și drumul său către tronul triburilor vikinge. Pe lângă faptul că este un luptător neînfricat, Ragnar îmbrățișază tradițiile și devotamentul către zei, legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor.

Vikings, produs de canalul History. Nu va speriati, nu apar extraterestri :)) serialul este chiar bun. Povestea se axeaza pe cea mai sangeroasa perioada din istoria vikingilor si anume pe regele Ragnar Lothbrok. Izvoarele scrise ramase sunt foarte putine si in general sunt scrise secole mai tarziu, asa ca povestea este complet inventata, picurata cu niste evenimente reale. Practic, actiunea are loc in secolul al IX-lea cand au avut loc marile invazii vikinige in vestul Europei, cand au cucerit Anglia, au ars Parisul, au ocupat Normandia samd. Marele succes al serialului este ca reuseste sa recreeze fidel societatea vikinga, iar personajul principal, Ragnar este fascinant. Nu-mi pot aminti vreun film in care sa fie prezentati mai bine vikingii. Chiar sunt curios cat o sa continue serialul, este clar ca vor sa faca mai multe sezoane, pt ca deja au facut o aluzie la moartea lui Ragnar.

Bineinteles, sunt si lucruri negative dpdv istoric si nu e normal sa le trecem cu vederea cand producatorii sunt chiar History Channel!!! Ragnar a trait mai mult ca sigur in Danemarca, sau sudul Suediei…. de ce in film oamenii traiesc in munti, in fiorduri tipice nordului Norvegiei?? O alegere ciudata, dar cu siguranta asa peisajele sunt mult mai frumoase :).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Vikings (2013)
Nota film
51star1star1star1star1star