Viceroy’s House (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gurinder Chadha
Actori: Gillian Anderson, Michael Gambon, Hugh Bonneville
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Viceroy’s House

Viceroy’s House este un film inspirat din fapte reale, care s-au intamplat in Imperiul Britanic din India in anul 1947. Lordul Mountbatten este nepotul reginei Victoria si timp de 6 luni este pus in functia de vicerege si are misiunea de a inapoia Indiei ceea ce i se cuvine. Ceea ce ar fi trebuit sa se intample fara nici un fel de incidente se transforma intr-o situatie fara precedent, in care tensiunea escaladeaza si totul se transforma intr-o adevarata nebunie.

Filmul Viceroy’s House online subtitrat este stabilit în casa lui Viceroy în 1947, în timpul partiției din India. Aceasta a fost, evident, la scurt timp după încheierea celui de-al doilea război mondial. Când milioane de indieni au stat cu britanicii pe câmpurile de luptă ale Europei, în lupta noastră împotriva germanilor.

Acum a fost rândul nostru să ne întoarcem favoarea și să-i dăm lui India, înapoi indienilor. De asemenea, nu ne-a ajutat să nu mai avem resursele necesare pentru a ne menține în India, și toți cei implicați știau acest lucru. Acest lucru a însemnat că fracțiunile din India nu mai erau frică să facă cereri.