Viata sportiva – This Sporting Life (1963) Online Subtitrat


Regia: Lindsay Anderson
Actori: Richard Harris, Rachel Roberts, Alan Badel
An: 1963
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Viata sportiva – This Sporting Life (1963)

Anglia anilor ’60. Frank Machin e rău, dar ambițios, și devine în scurt timp vedeta echipei de rugby. Machin sta cu chirie la o vaduva, doamna Hammond, de care nu se poate apropia din cauza firii lui impulsive. El devine din ce în ce mai nemulțumit de situația în care se află, și afecțiunea doamnei Hammond pare să nu-l impresioneze câtuși de puțin…

“O poveste brutala si emotionanta in care se infrunta violenta si sensibilitatea, in care documentul se amesteca foarte inteligent cu fictiunea.” – P.A.Buisine – 1964 (Index Cinema).

Era o vreme cind daca nu intelegeai filme mari, premiate la festivaluri erai privit cu compatimire.Lumea avea alte valori.Asa ca si cei mai putin dotati intelectual se straduiau sa-i ajunga din urma pe oamenii care intelegeau filmele in voga.Pe acest fond a aparut filmul Viata sportiva .A avut mare succes pe buna dreptate.Un scenariu inteligent , distributie de exceptie.I se poate reprosa duritatea, dar nu si valoarea.Lindsay Anderson facea parte din valul tinerilor furiosi.