Viaţă pentru sora mea – My Sister’s Keeper (2009) film online subtitrat

Regia: Nick Cassavetes
Actori: Abigail Breslin, Paul Butler, Sofia Vassilieva, Walter Raney, Evan Ellingson
Anul: 2009
Gen: Drama, Comedie
Durata: 109 minute
IMDB: 7.3/10 din 40239 voturi

“Viaţă pentru sora mea” este o imediat audiență-Grabber, așa cum aflăm că o fetiță de 11 ani a fost proiectat genetic, ca o sursă de piese de schimb pentru moarte sora ei în vârstă de 16 ani. Da, este posibil: fertilizare in vitro a asigurat un meci perfect. Și nu, acest lucru nu este science-fiction ca niciodată Kazuo Ishiguro lui Let Me Go, cu înlocuiri umane clonate. E doar o fetiță supusă procedurilor majore aproape de la naștere pentru a ajuta la sora ei trăiesc.

Până în prezent, au reușit, și Kate (Sofia Vassilieva) este în viață la mult timp după ei a prezis moartea la 5 , in ‘Viaţă pentru sora mea’, Sora ei, Anna (Abigail Breslin), a donat sânge, măduva osoasă și celulele stem, iar acum este in curs de-a spus că trebuie să doneze un de rinichi ei. A avea. Acesta-i dezamageste să știe ea a fost concepută ca o bancă de organe, și ea vrea șansa ei la o viață normală, fără călătorii dus-întors în sala de operație. Ea poate fi tânără, dar e luminos și determinat, iar ea decide să depună un proces împotriva părinților ei pentru “emancipare medical.”

Ea ar fi o familie model de, dacă nu pentru condamnare la moarte surorii ei. Mama ei, Sara (Cameron Diaz), in Viaţă pentru sora mea, a fost un succes avocat din Los Angeles. Tatăl ei, Brian (Jason Patric), este un șef de foc. Fratele ei mai mare, Jesse (Evan Ellingson), este un elev bun, dar se simte ignorat. Anna și Kate iubesc foarte mult. Dar întotdeauna există unitate neobosit Sarei de a menține fiica ei în viață. Ca niste avocati de succes, ea, de asemenea, vrea să câștige fiecare caz în viața ei privată.